Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Παρέμβαση στο διευθύνοντα σύμβουλο για την αποκατάσταση των υδρονομέων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  Ε.ΥΔ.Α.Π ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ


Μάρτιος  2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Σήμερα  16/3/17  μετά από αίτημα των μελών μας νέων υδρονομέων οι οποίοι συμπλήρωσαν  ευδόκιμα την δοκιμαστική περίοδο που προβλέπει ο 3429/2005 και μετά από ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Προσωπικού συναντηθήκαμε  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για να οριστικοποιηθεί η πλήρη ένταξη τους στο τακτικό προσωπικό όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Στην συζήτηση που έγινε ενώπιων αντιπροσωπείας όλων των παρατάξεων του Σωματείου αλλά και όλων των υδρονομέων χωρίς διαχωρισμούς υπήρξε κοινή διαπίστωση μεταξύ της διοίκησης και του σωματείου , ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες αλλά και ότι είναι απολύτως απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου .

Χαρακτηριστικά ειπώθηκε ότι στην πρόταση για τις 300 μόνιμες προσλήψεις η διοίκηση δεν ζητούσε  επιπλέον  υδρονομείς  λόγο του ότι οι συγκεκριμένοι και μετά την επτάμηνη δοκιμαστική περίοδο αποδείχτηκε ότι  πληρούν  τις  προϋποθέσεις  και κρίνεται απαραίτητο και αναγκαίο να ενταθούν στο τακτικό προσωπικό.

Η Διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα γίνει συνάντηση των νομικών των δύο πλευρών (Διοίκησης και εργαζομένων) πριν το θέμα τους εισαχθεί στο ΔΣ για οριστική λύση.
Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος προσωπικού θα παρακολουθεί το θέμα  και σε οποιοδήποτε εξέλιξη είναι έτοιμος να παρέμβει.  

Υποσημείωση-Ερώτημα ΕΣΚ Συλλόγου Προσωπικού (μέλος της Γραμματείας ΠΑΜΕ ΕΥΔΑΠ) .
 Γιατί ενώ το αρχικό δελτίο τύπου έγραφε:
"Η Διοίκηση δεσμεύτηκε ότι το θέμα τους θα τελειώσει οριστικά με απόφαση που θα ληφθει στο προσεχές  ΔΣ "

 Άλλαξε από την ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ στο: "Η Διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα γίνει συνάντηση των νομικών των δύο πλευρών (Διοίκησης και εργαζομένων) πριν το θέμα τους εισαχθεί στο ΔΣ για οριστική λύση".
Φοβήθηκαν να μη δεσμεύσουν τη διοίκηση;