Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Τη Δευτέρα η διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας

Παράσταση διαμαρτυρίας, ενάντια στους νέους αντεργατικούς σχεδιασμούς, οργανώνουν τη Δευτέρα 4 Ιούλη, στις 12 μ., στο υπουργείο Εργασίας, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα της Αττικής.
 Το κάλεσμα απευθύνουν οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών, Φαρμάκου, Τύπου - Χάρτου, Λογιστών και τα Συνδικάτα Οικοδόμων και Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ).
Με στάση εργασίας (από τις 10 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ.) θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής και επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου. Πρόκειται για δέκα σωματεία από τα ξενοδοχεία «Athens Ledra», «Metropolitan», «Intercontinental», «Royal Olympic», «Novotel», «S.G. Lycabetus», «Zafolia», «Crowne Plaza», «Stanley» και «Grand Resort Lagonisi».
Τα σωματεία καλούν σε συγκέντρωση στις 10.30 π.μ., στο ξενοδοχείο «Athens Ledra», προκειμένου να ξεκινήσουν από εκεί πορεία, η οποία θα καταλήξει στο υπουργείο Εργασίας.
 Στη διαδρομή, ενδιάμεσοι σταθμοί της κινητοποίησης θα γίνουν τα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και το υπουργείο Τουρισμού.
 Καλούν όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να ενώσουν τη φωνή τους με τους εργαζόμενους του «Athens Ledra» στον αγώνα ενάντια στην απληρωσιά, στις απολύσεις και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.