Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ –ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  26-10-2016

Το μέλος του ΔΣ του ΠΚΕ, Θεοδώση Θεοδώρα, εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο «Πολιτιστική Δράση – Συνεργαζόμενοι», καταγγέλει την επιτροπή εκδρομών, με υπεύθυνο το μέλος του ΔΣ του ΠΚΕ, Ρετουνιώτη Σάκη, ότι εξέδωσαν ανακοίνωση για εκδρομή στην Παύλιανη, δωρεάν για τα μέλη του ΠΚΕ, χωρίς να έχει προηγηθεί απόφαση του ΔΣ που να αναλαμβάνει την κάλυψη αυτού του εξόδου (το ΔΣ συνεδρίασε στις 5-10-2016), ακολουθώντας τις καταδικασμένες απ’ όλους πρακτικές της πλειοψηφίας του προηγούμενου ΔΣ, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν ήταν ζήτημα προσώπων αλλά παραταξιακών και πολιτικών επιλογών.

Γι’ αυτό καλώ τα μέλη του ΔΣ να πάρουν θέση τώρα, καταδικάζοντας αυτές τις τακτικές και καλώντας την επιτροπή, είτε να αποσύρει την ανακοίνωση και να εκδόσει άλλη με το αναλογούν στον καθένα εισιτήριο είτε να ακυρώσει την εκδρομή. 
Σε αντίθετη περίπτωση καλώ την εξελεγκτική να παρέμβει όπως έχει υποχρέωση με βάση το άρθρο 13 του καταστατικού του ΠΚΕ. 
Σας θυμίζω, ότι οι επιτροπές προτείνουν, το ΔΣ αποφασίζει για οποιοδήποτε κόστος και ότι είχαμε αποφασίσει να μην επιδοτούμε καμμιά δραστηριότητα του ΠΚΕ λόγω των οικονομικών προβλημάτων που άφησαν οι προηγούμενοι.